Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

CAFÉ RESTAURANT IN NEEROETEREN

WELKOM BIJ OUD OTEREN


Oud oteren onstond in 1956 als een café met achter de tapkranen Gerard Cuppens, beter gekend als ‘ Gerard van de Miele’ . Samen met brouwerij Sint-Jozef in Opitter stampte hij een unieke horecazaak uit de grond in Franse eik & steen. Ruim 20 jaar later nam zoon Jacques Cuppens de zaak over en hij maakte de naam Oud Oteren legandarisch en onmisbaar op het Scholtisplein. In 2013 werd de zaak overgenomen door Nicole Linssen, Niki Assenberg & Robin Segers die de eigenheid behielden maar ook zorgden dat er een frisse wind waaide door het centrum van Neeroeteren. Stap voor stap werd 7 jaar lang de zaak gerenoveerd met één doel & visie, ” De sfeer & het karakter van weleer mocht niet verloren gaan “, en zo ontstond een Nieuw Oud Oteren. Ondertussen is Oud Oteren in beide Limburgen een begrip geworden en dat is niet verwonderlijk, want Oud Oteren is

                                                                                   “Thuis bij vrienden”, en dat al sinds 1956.

 

OUD OTEREN MOMENTS…

Bij aankomst voel je de sfeer meteen. Oud Oteren wordt gekenmerkt door warmte en gezelligheid. En dat maakt het gewoon ‘dé trefplaats’ in het centrum van ons bloeiende dorp Neeroeteren. Hier wacht Team Oud Oteren op u voor een ontspannende pauze tijdens uw fietstocht (waarbij niet alleen de accu van uw fiets opgeladen wordt…), uw lunch, uw diner, maar ook gewoon uw koffietje of uw glaasje Cava waarbij u met uw familie en vrienden gezellig kunt bijpraten. Hier zorgt een gezellige mix van vele trouwe stamgasten, gasten uit beide Limburgen en (fiets-)toeristen voor de typerende Oud Oteren sfeer waarvan  jong en oud kan genieten.

Dit alles zijn die unieke Oud Oteren-momenten om vast te houden. Kleine feestjes op zich, waaraan men graag terugdenkt en zich op de volgende gelegenheid alweer kan verheugen…

Authentiek, goed en gezellig!
Dat is de oprechte filosofie van uw Team Oud Oteren.
Al meer dan 60 jaar lang!

Het Oud Oteren in Neeroeteren van vroeger

GRAND CAFÉ, STUBE, TERRAS OF STADEL. KIEST U MAAR…

Zo is Oud Oteren al bijna 65 jaar lang de vertrouwde plaats voor de gezellige borrel bij de haarden, maar vooral voor uitgebreid tafelen in de Stube of romantisch dineren in het Grand Café of in de Stadel, waar uw (klein-) kinderen kunnen wegdromen in een kleine sprookjesachtige speelruimte, zodat uzelf kunt genieten van een ontspannende avond.

Proef deze typische familiale sfeer en geniet van de overheerlijke wijnen, een lekkere cocktail van het huis of van heerlijke topbieren uit één van de 7 tapkranen. Niet alleen binnen kan je van deze sfeer & smaak genieten maar ook op het mooie terras. En ook dat is weer typisch voor Oud Oteren; het buitenterras hebben wij zo voor u ontworpen dat het in de koudere seizoenen een heerlijk verwarmd ‘winter’-terras biedt met sfeerhaarden.

EERLIJKE GERECHTEN EN DRANKEN…

Onze overwegend traditionele, regionale en internationale gerechten hebben één zaak met elkaar gemeen: Ze worden met veel gevoel voor smaak, met uitsluitend verse ingrediënten, voor u klaargemaakt. De jonge, dynamische keukenbrigade schuwt vernieuwing niet, waarbij men echter de vertrouwde basisprincipes van Oud Oteren altijd in het oog houdt.

Onze uitgebreide menukaart met vele heerlijke specialiteiten garandeert variatie en voor ‘elk wat wils’. Gasten komen van heinde en verre voor onze (seizoens-) specialiteiten zoals de legendarische ‘mosselen van het huis’, de aspergegerechten, de malste tournedos & spareribs en niet te vergeten ons bijzonder gewaardeerde en vriendelijk geprijsde 3 gangen dagmenu op vrijdag, zaterdag & zondag. Ook staan er vegetarische & veganistische gerechten op de menukaart. 

KOM NAAR NEEROETEREN…

Oud Oteren is er voor vrienden en familie, het is gewoon de gezelligste huiskamer van Neeroeteren! Ons advies is dan ook eenvoudig: Kom naar Neeroeteren en proef alles zelf… Onze gerechten, onze dranken én onze sfeer

 

 

Winkelwagen
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven