Zaterdag 4 februari
- Tomatengroentesoep- Malse varkenswangen met appelmoes en kroketjes
- Dessert naar keuze
Zondag 5 februari
- Rijkelijk gevulde groentebouillon met engelenhaar- Koninginnehapje met een bladerdeegkoekje, bloemkool -broccoli in bechamel en frietjes OF
- Provencaals vissersstoofpotje, bloemkool-broccoli in bechamel en aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Dinsdag 7 februari
STAMPPOTMIDDAG €13Chipolata met bruine jus, wortelstamppot, spekjes & mosterd
Zondag 12 februari
- Pittige currysoep met rijst- Brochette van runds en varken met een sausje van rode porto, maissalade en frietjes
- Scampi van de chef in een paprikaroomsausje met puree van pompoen
- Dessert naar keuze
Dinsdag 14 februari
STAMPPOTMIDDAGBlinde vink met grootmoeders jus, spinaziestamppot met spekjes & mosterd
Zondag 19 februari
- Erwtensoep- Filetgebraad Saxonne met een duo van sausjes, asperges, grilltomaatje en frietjes OF
- Tongrolletjes met zalm, in een sausje van witte wijn, grilltomaatje en aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Dinsdag 21 februari
STAMPPOTMIDDAG €13Gehaktbrood met warme krieken & pompoenstamppot
Zondag 26 februari
- Preiroomsoep- Kruidige kipfilet met parmaham, bearnaisesaus, tomatensalade, kroketjes OF
- Vispannetje met een sausje van paprika, tomatensalade en aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Dinsdag 28 februari
STAMPPOTMIDDAG €13Rookworst met een lapje knapperig spek, zuurkool, aardappelpuree & mosterd
Zondag 5 maart
- Wortelpompoensoep- Stoofvlees op grootmoederswijze met appelmoes en kroketjes OF
- Kabeljauw florentine met kruidensaus en aardappelpuree
- Dessert naar keuze
Zondag 12 maart
- Komkommer-courgettesoep- Spies van varkenshaas met lookolie, spruitjes met spek en kroketjes OF
- Visbrochette met tartaarsaus, citroen, gemengde salade en aardappelpuree
- Dessert naar keuze