Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

Spare Rib Marinades

4,50

1 portie = 280 ml

( = voor ± 1 kg spare rib )

!! TIEN  SOORTEN MARINADES !!
Smaakomschrijving van onze 10 marinades kan je hieronder terug vinden.

Verzamel al onze marinades bij jouw thuis. Alle marinades blijven na opening tussen de 30 & 40 dagen houdbaar indien je ze koel bewaart. Heb je marinade over, dan hoef je de volgende keer enkel maar een spare rib natuur te bestellen.

Ken je onze smaken nog niet, onze spare ribs box bestaat uit 10 stukken spare rib van 200 gram met alle 10 de verschillende marinades. Zo kan je in 1 keer alle smaken ontdekken !

VOLG ZEKER DE BEREIDINSWIJZE VAN ONZE CHEF’S ZOALS HELEMAAL ONDERAAN OMSCHREVEN STAAT !!!

Wissen
Categorie:
  1. ZOET GELAKT
    Donker stroperige lak op basis van abdijbier ( Tongerlo donker ) en Luikse siroop.
    ALLERGENEN: SULFIET, MOSTERD (kan sporen van gerst, gluten, haver, noten, rogge, spelt, selderij en tarwe bevatten)
  2. BBQ OUD OTEREN
    Niet de klassieke rokerige smaak maar kruidig & zoet met een licht pikantje. Op basis van tomaten & honing.
    ALLERGENEN: SOJA, GLUTEN, TARWE (kan sporen van gerst, haver, noten, pinda, rogge en spelt bevatten)
  3. SPICY INDIAN CURRY
    Lekker kruidig & pikant met een zoete ondertoon. Op de achtergrond een lekkere curry & chili smaak.
    ALLERGENEN:TARWE, SOJA, GLUTEN, SELDER
  4. LOCKDOWN
    Eerste nieuwe smaak die ontwikkeld werd tijdens de lockdown in April 2020 om onze spare ribs liefhebbers extra te verwennen. Hiervoor doe je het mondmasker graag even af. Een mooie combinatie tussen zout & zoet op basis van esdoornsiroop met een vleugje kruiden uit het Midden Oosten. Afgewerkt met beetgare uitjes.
    ALLERGENEN: SOJA, GLUTEN, EI, MOSTERD
  5. STICKY ASIAN
    Een kleverige siroop van soja & chili.
    ALLERGENEN: GLUTEN, SOJA
  6. TERIYAKI
    Zoet, zout & pikant. Deze Japanse saus op basis van suiker, sambal & rijstwijn zorgt voor een mooie kleverige glans.
    ALLERGENEN: SESAM
  7. SWEET CHILLI PEPPER
    Zoete en zeer licht pikante Thaise saus met een vleugje knoflook, een zeer toegankelijke smaak.
    ALLERGENEN: SOJA, TARWE, GLUTEN, NOTEN, PINDA
  8. SMOKEY PULLED PORK
    Authentieke Texaanse marinade met een zoete en niet overheersende rokerige smaak.
    ALLERGENEN: SOJA, TARWE, GLUTEN, NOTEN, PINDA
  9. BLACK GARLIC
    Smaakvolle donkere marinade met zwarte gefermenteerde look. Een verrassende smaak van milde knoflook & rode peper.
    ALLERGENEN: SOJA, TARWE, SELDER
  10. CLASSIC BBQ
    Getomateerde zeer licht rokerige bbq saus met augurkjes, uitjes & zachte rode peper.
    ALLERGENEN: /

 

BEREIDINGSWIJZE

  • Oven voorverwarmen op 185°
  • Spare rib uit de vacuümzak halen en omgekeerd in de ovenschaal leggen.
  • Eerst marinade aanbrengen aan de onderzijde van de rib met de siliconen kwast.
  • Vervolgens de rib omdraaien en marinade aan de bovenzijde aanbrengen.
  • Ribben in de ovenschaal opwarmen in de oven op 180° gedurende 15 minuten
  • Als de ribben warm zijn nog een laatste keer marinade aanbrengen op de bovenzijde met de siliconen kwast.
  • Smakelijk!
Delen:
KEUZE MARINADE

ZOET GELAKT, BBQ OUD OTEREN, SPICY INDIAN CURRY, LOCKDOWN, STICKY ASIAN, TERIYAKI, SWEET CHILLI PEPPER, SMOKEY PULLED PORK, BLACK GARLIC, CLASSIC BBQ

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top