Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

ZOETE AARDAPPEL met HUMUS

3,00

1 portie = ± 325 gram
( voor 1 à 2 personen )

Zoete aardappel in de schil met humus. Kant en klaar in een wegwerp ronde aluminium ovenschaal.

Categorie:

Allergenen: Gluten, Melk, Noten, Soja

Bereidingswijze:

  • Oven voorverwarmen op 180°.
  • Schaaltje met deksel in de oven plaatsen op 180°.
    ( LET OP: Humus bij de zoete aardappel mag niet mee in de oven. Dit is voor achteraf erop te smeren. )
  • 12 minuten laten warm worden.
  • De zoete aardappel uit de oven halen & insmeren met humus.
  • Smakelijk !
Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top