Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

Huisgerookte zalm

7,5010,00

1 portie = ± 300 gram

Noorse zalm huisgerookt op eikenhout met een vleugje whisky.
Het uiteindelijke gewicht kan licht afwijken van de aangegeven hoeveelheid, je betaald uiteindelijk het effectieve verpakte gewicht aan 25 euro / kg.
Wissen
Categorie:

Allergenen: Gluten, Mosterd, Selderij, Vis

Verpakt in kookbuidel.

  • Zet een ketel met koud water op.
  • De kookbuidel in de ketel.
  • Draai uw fornuis open.
  • Als het water kookt draait u uw fornuis uit.
  • Laat de kookzak nog een tweetal minuten in het warme water liggen. Zo dringt de warmte nog even door.
  • Voorzichtig zak opdoen en overtollig kookvocht verwijderen.

In de oven.

  • Verwarm de oven voor op 185°
  • Haal de zalm uit de kookbuidel
  • Leg deze in een ovenvaste schaal en zet gedurende 10 minuten in de oven op 170°
Delen:
MOUSELINESAUS

HUISGEROOKTE ZALM, HUISGEROOKTE ZALM + MOUSSELINESAUS

Andere suggesties…

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top