Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

” The Nacho, Burger & Sparerib menu “

37,0040,50

Prijs voor 2 personen + dessert = 36.00 euro
Prijs voor 2 personen + dessert + 2 gekoelde bieren = 39.50 euro

  • Nacho’s met kaassaus, hot salsa & jalapeno pepers.
  • 2 Burgers
  • Uienringen & 3 sauzen ( Ketchup, mosterd & zoete sparerib marinade).
  • Salade, tomaat, augurk & bicky uitjes.
  • ± 300 gram Sparerib ZOET GELAKT.
  • Gekruide wedges & aardappel in schil met kruidenboter.
  • 2 desserts naar keuze ( ter plaatsen kiezen uit ons assortiment ).
    ******************************************************************
  • + 2 GEKOELDE SPECIAALBIEREN 33cl = + 3.50 euro
    ( Ter plaatsen kiezen, elke dag diverse gekoelde bieren verkrijgbaar  )
Wissen
Categorieën: , ,

Allergenen: Gluten, Melk, Mosterd

           NACHO’S als starter

  • Oven voorverwarmen op 185°.
  • Deksel van schaaltje verwijderen.
  • Chips uit de zak in de ovenschaal gieten. Daarna:
    • Optie 1: geraspte kaas, kaasdip, salsa en de pepers over de nacho’s gieten.
    • Optie 2: de kaasdip en salsa apart opwarmen in de oven en deze gebruiken als dipsausjes
  • Ovenschaaltje opwarmen in de oven van 180° graden gedurende 2 a 3 minuten.
  • Smakelijk !

    **********************************
    BURGERS & SPARERIB
  • STAP 1: Oven voorverwarmen op 185°.
    STAP 2: Verwijder de deksel van de twee ovenschalen en neem de plastic potjes eruit.
    STAP 3: Plaats de 2 ovenschalen zonder deksel in een voorverwarmde oven van 185° graden, gedurende 16 minuten. Zet het bakje met de aardappel apart in de oven zodat er meer ruimte is om de uienringen en de wedges te verspreiden over de aluminiumschotel.
    STAP 4: Snij de broodjes doormidden en leg de bovenkant en de onderkant terug op elkaar.
    STAP 5: Na 12 minuten leg je de cheddarcheese op het hamburgervlees, bovenop het spek.
    STAP 6: Leg nu ook de 2 hamburgerbroodjes 4 minuten in de oven.
    STAP 7: Als de 16 minuten om zijn, haal je de 2 ovenschalen en de broodjes uit de oven. De bodem van het broodje besmeer je met een dun laagje mosterd, daarna leg je de sla en tomaat erop. De bovenkant van het broodje besmeer je met ketchup en bestrooi je met knapperige uitjes. Leg het hamburgervlees met spek en de gesmolten kaas op de onderkant en vervolgens leg je de bovenkant van het broodje erop.
    STAP 8: Om de hamburger af te werken leg je de uienring op het broodje en steek je de prikker met augurk in het midden van de uienring doorheen het broodje.
    STAP 9: Het extra potje met zoete marinade giet je over de warme sparerib en ENKEL de sparerib zet je nog snel even 1 minuutje terug in de oven voor de perfecte glans.
  • Smakelijk !
Delen:
Keuze MET of ZONDER speciaalbieren

NACHO, BURGER & SPARERIB MENU = 36 euro, NACHO, BURGER & SPARERIB MENU + 2 GEKOELDE SPECIAALBIEREN 33cl = 39,50

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top