Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren
 AKTIE 

S72 GIN ” Stefan Everts ” PROMOPRIJS

55,00 45,00

Prijs per fles ( 70cl )

S72 heeft een originele smaak die populair is bij gin – liefhebbers over de hele wereld.

SOMMIGE GINS MOET JE GEWOON DRINKEN !!!
Stoken is ons leven, gin is ons water, dus verspil geen tijd aan het drinken van allerlei soorten andere dingen die je leven niet beter zullen maken.

Categorie:

HET VERHAAL

Na een toevallige ontmoeting met de Belgische mountainbike-wereldkampioen Filip Meirhaeghe tijdens de tv-show ‘Eternal Fame’ in 2012, werd Everts dol op gin en heeft hij sindsdien een reis van vijf jaar gemaakt om een ​​product te maken dat zijn naam waardig is.

Door het lezen van boeken en het proeven van verschillende smaken informeerde hij zich over de gin-industrie, was het een ander toeval tussen zijn vader en een plaatselijke jeneverstokerij die Everts de vonk gaf om zelf het product te gaan maken.

De distilleerderij – grote fans van de motorcrosser – onthulden alle processen die nodig waren om S72 Gin op de markt te brengen. Er werd veelvulldig getest en geproefd, zodat Everts dé unieke smaak kon creëren waarnaar hij op zoek was.

In de extreem concurrerende gin-industrie is het een moeilijk voorstel om op te vallen, maar na vele maanden hard werken om de blend te perfectioneren, was S72 Gin eindelijk klaar.

En … over de violette smaak van de gin? Stefan ontdekte die bij toeval bij een bezoek aan een voormalige sponsor tijdens het ontwerpen van een motorfiets. Hij kreeg een violet snoepje aangeboden en Stefan was zo in de ban van de smaak, dat hij onmiddellijk na zijn thuiskomst de distilleerderij vroeg om deze smaak in zijn eigen gin te verwerken.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top