Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

MONVIN ROSATO REGANDINO

8,50

Prijs per fles
2018
Veneto

Fles wijn is gekoeld

Categorie:

Heerlijke frisse smaken. De Rosato heeft een levendige rosékleur en een delicaat bloemenaroma. Met een zinnenprikkelende smaak past zij perfect bij voorgerechtjes (liefst Italiaans) en wit vlees.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” MONVIN “

Sinds 1881 is de Serena familie aanwezig in de wijnregio van Treviso. Al 5 generaties wordt de passie van het wijn maken hier van vader op zoon doorgegeven. In 1968 verliet Armando Serena, huidig voorzitter van Monvin, het familiebedrijf voor een nieuw avontuur. Hij kocht een stuk grond in Venegazzu en bouwde er een nieuwe wijngaard die door de jaren heen de standaard werd voor Italiaanse wijnen. Monvin onderscheidt zich door
zijn unieke stijl, een mix van innovatie en dynamiek, met respect voor traditie en aandacht voor de tails.
De familie leeft en werkt in de “Zuitere”, een historisch en cultureel rijke streek in de Veneto streek. De wijngaard strekt zich uit over de Veneto regio en bevindt zicht voornamelijk in de Montello streek.

De Serena familie werkt er met veel passie en selecteert zorgvuldig elke druif die er geoogst wordt om zo een authentiek en kwaliteitsvol product te kunnen afleveren.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top