Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

MONDEVIN “N” MERLOT JÉRÔME VIC

8,50

Prijs per fles
2018
Languedoc – Roussillon

Categorie:

Een zeer aanwezige en frisse neus met tonen van rode vruchten, met een vleugje laurier. Deze wijn heeft een ronde, volle smaak, waarbij de tannines licht waarneembaar zijn. Past perfect bij een tonijnsteak met aubergines en bij zwarte olijven.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” JÉRÔME VIC “

Ken je het verhaal van Obelix? Dat het niet zijn fout is dat hij in de ketel met toverdrank gevallen is toen hij klein was? Het is een beetje hetzelfde gegaan bij Jérôme Vic en zijn wijngaard!
Toen Jérôme klein was, moest hij van zijn vader als straf meehelpen met de oogst. Maar wat zijn vader niet wist, is dat die straf voor Jérôme eerder een beloning was!

Vandaag staat Jérôme aan het hoofd van een bedrijf dat meer dan 40 mensen in dienst heeft en dat voortdurend groeit. In zijn vrije tijd brengt hij het liefst tijd door met zijn familie, maar ook tennis, joggen en tafelen met vrienden kunnen hem bekoren. Al verklapte zijn vrouw ons dat zijn enige echte ontspanning eigenlijk de oogst is.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top