Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

MATSU EL PICARO

10,50

Prijs per fles
2019
Toro

Categorie:

El Pícaro is een jonge, rode wijn die op biodynamische wijze gemaakt werd met absoluut respect voor de natuur. De geselecteerde wijngaarden zijn 90 jaar oud. Zoals het personage op de fles is deze wijn jong, sterk en dapper. Het heeft een aroma van zwart fruit, zoals braambessen en tonen van rood fruit en mineralen. Het is een frisse, complexe wijn met een aangename, lange afdronk. Deze wijn is lekker bij kalfsvlees, duif, rood vlees en spicy food.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” MATSU “

Matsu gaat een grote stap verder dan het doorsnee wijnhuis. De filosofie van het ‘wachten’ – ‘matsu’ in het Japans – dat in het Oosten gehanteerd wordt, impliceert de samensmelting van geavanceerde technieken in de biodynamische landbouw met zorg voor de natuurlijke omgeving. Een ‘geduldige balans’ van de oude wijnstokken staat centraal. Matsu is één van Raúl Acha’s (wijnmaker bij Vintae) prestigieuze projecten waarbij perfectie, kwaliteit en respect voor de natuur worden nagestreefd.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top