Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

LES PRUNELLES DE MONTBLANC BLANC

8,65

Prijs per fles
2018

Languedoc – Roussillon

Fles wijn is gekoeld

Uitverkocht

Categorie:

In de neus heerst een bloemig aroma met een toets van exotische vruchten, gevolgd door witte vruchten met een vleugje guimauve in de mond. Deze wijn is een waar genot met een zeer levendig en fruitig aroma. Deze wijn is een echte passe-partout. Heerlijk als aperitief maar ook in combinatie met wit vlees, Aziatische gerechten en ook (gegrilde) vis.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” DOMAINE LES PRUNELLES “

Van 1792 tot 1981 werd Domaine Les Prunelles beheerd door de familie en wijnmaker Bruno Andreu. De wijngaard werd in die tijd als hobby beschouwd. In 1981 erven Bernard en Marie-Joséphe Jany het domein en besluiten voor kwaliteit te gaan. Ze passen technieken en methoden aan, wat leidt tot meer succes in de wijngaard en betere kwaliteit van de wijnen. Het domein is gelegen in het hart van de Languedoc, nabij Pézenas (Herault) aan de voet van de Cevennes. Het gebied beslaat zo’n 50 hectare waarvan 40 beplant worden. De wijngaard met zijn unieke bodem staat in directe verbinding met de kelders. In totaal worden er meer dan 10 druivensoorten gebruikt op de wijngaard, dit met natuurlijke producten en zonder gebruik van chemische meststoffen.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top