Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

LES PRUNELLES DE MONTBLANC ROUGE

8,65

Prijs per fles
2017

Languedoc – Roussillon

 

Beschikbaarheid: Slechts 2 resterend op voorraad

Categorie:

Een dieprode wijn met violetkleurige accenten. In de neus hebben we een pittig aroma van kruiden met een geroosterd accentje gevolgd door een ronde, vettige smaak in de mond waarbij het aroma van bessen naar voren komt, samen met aroma van zoethout. Heerlijk in combinatie met wild.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” DOMAINE LES PRUNELLES “

Van 1792 tot 1981 werd Domaine Les Prunelles beheerd door de familie en wijnmaker Bruno Andreu. De wijngaard werd in die tijd als hobby beschouwd. In 1981 erven Bernard en Marie-Joséphe Jany het domein en besluiten voor kwaliteit te gaan. Ze passen technieken en methoden aan, wat leidt tot meer succes in de wijngaard en betere kwaliteit van de wijnen. Het domein is gelegen in het hart van de Languedoc, nabij Pézenas (Herault) aan de voet van de Cevennes. Het gebied beslaat zo’n 50 hectare waarvan 40 beplant worden. De wijngaard met zijn unieke bodem staat in directe verbinding met de kelders. In totaal worden er meer dan 10 druivensoorten gebruikt op de wijngaard, dit met natuurlijke producten en zonder gebruik van chemische meststoffen.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top