Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

LA CITÉ DES VENTS CHARDONNAY VIOGNIER AUZIAS

8,50

Prijs per fles
2019
Languedoc – Roussillon

Fles wijn is gekoeld

Beschikbaarheid: Slechts 2 resterend op voorraad

Categorie:
In het glas een lichte strogele kleur. Het heerlijke parfum in de neus wordt gevormd door mirabellen, appels en fijne kruiden. In de mond overtuigt de wijn met aroma’s van rijp geel fruit, zacht floraal en nootachtig kruidenextract, harmonieus zuurtje en een sappig-zachte, fijn minerale afdronk. Deze wijn past eigenlijk overal bij, ook als solist is zij om te genieten!

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” CHÂTEAU AUZIAS “

Aan het begin van deze eeuw is Château Auzias, dat bijzonder kenmerkend is voor de Cabardès, met zijn 160 aaneengesloten hectaren zeker een van de grootste privé-wijnhuizen in de Languedoc. Vandaag de dag blijven Nathalie en Dominique Auzias, samen met hun vier kinderen, het landgoed uitbreiden. Ze herstructureren de wijngaard, renoveren de kelders en ontwikkelen hun verkoopnetwerk over de hele wereld. Ze zorgen voor de continuïteit van de verrassende en wonderbaarlijke geschiedenis van Paretlongue. Zo heeft het goede beheer door de familie van dit grote landgoed door de eeuwen heen gezorgd voor een lange levensduur.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top