Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

CAVALLO GRAULA CAVA BRUT

10,50

Prijs per fles
Penedès

Fles cava is gekoeld

Beschikbaarheid: Slechts 4 resterend op voorraad

Categorie:

Fijne bubbels met een perfect schuimrandje. Eerst het aroma van weelderige bloemen, gevolgd door een licht aroma van citrus. Een aroma van witte vruchten zoals peer en appel nemen het smakenpalet op zich, dit in combinatie met het bittere aroma van citrus wat de cava een sterke, complexe smaak geeft. Past perfect bij ieder feestje.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” CAVALLO GRAULA “

Het wijndomein Cavalló Graula is gelegen te midden van het Catalaans gebergte en de kustlijn van de Middellandse Zee. Deze specifieke locatie en het klimaat creëren een vruchtbare voedingsbodem. Het gebied strekt zich uit over een oppervlakte van 1557 km², opgedeeld in drie zones: Penedès Superior, Central en Baix Penedès. In de regio Penedès wordt sinds meer dan een eeuw op traditionele wijze cava geproduceerd. Deze cava komt tot stand door een strenge selectie van en met de nodige zorg voor de beste druifsoorten, Macabeu, Xarel-lo en Parellada. Eens in de kelder zorgt een eerste fermentatie van het zuivere druivensap op gecontroleerde temperatuur voor een frisse, aromatische, elegante en levendige wijn. Een tweede fermentatie vindt plaats in de fles, waardoor deze cava zijn unieke, frisse en zachte smaak krijgt. Een cava met een typische mediterraans karakter.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top