Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

CANTINA ZACCAGNINI TREBBIANO D’ABRUZZO

11,25

Prijs per fles
2018
Abruzzo

Fles wijn is gekoeld

Beschikbaarheid: Slechts 4 resterend op voorraad

Categorie:

De Trebbiano heeft een strogele kleur en een intrigerend boeket van abrikozen, witte pruimen, bloemen, specerijen en wat aardse tonen. Hij heeft een volle aanzet, gevolgd door een compacte structuur, een rijke smaak en een krachtige afdronk. Deze wijn gaat perfect samen met vis, gevogelte en vlees.

Bij de keuze voor een wijn, is het belangrijk om deze te koppelen aan de belangrijkste elementen in je gerecht. Baeten Vinopolis definieerde enkele eenvoudige foodpairing categorieën per wijn.

OMSCHRIJVING WIJNDOMEIN ” CANTINA ZACCAGNINI “

Het wijndomein Cantina Zaccagnini werd omstreeks 1978 in een klein dorpje in de regio Abruzzo opgericht. Deze streek heeft een rijke geschiedenis, en bodem. Vandaag bedraagt de wijngaard zo’n 150 hectare, en zijn de wijnen van Zaccagnini internationaal verspreid en erkend. Door passie en toewijding voor het vak zijn de wijnen het paradepaardje van de regio Abruzzo geworden.

Geapprecieerd over de hele wereld!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top