Cafe Restaurant Oud Oteren Neeroeteren

ARNAUD DE VILLENEUVE MUSCAT MOELLEUX

8,50

Prijs per fles
2018
Languedoc – Roussillon

Fles wijn is gekoeld

Categorie:

Deze wijn met zijn prachtige gouden kleur en groene schijn, heeft typische muscataroma’s van oranjebloesem, rozengeur en ook het bloemige van meiklokjes. In de mond zeer verrassend met een zoet aroma maar toch droog met een klein bittertje in de afdronk. Perfect te combineren met asperges, visgerechten en ook ideaal als aperitief.

OMSCHRIJVING WEINDOMEIN ” ARNAUD DE VILLENEUVE “

De uitgestrekte wijngaarden van Arnaud de Villeneuve zijn verdeeld over een aantal geografische gebieden met verschillende kenmerken: van heuvels, tot terrassen en alluviale vlaktes. Het klimaat is typisch mediterraans, met meer dan 300 dagen zon per jaar en een zacht vlaagje van de frisse wind “La Tramontane”. Koud en droog in de winter en korte, geconcentreerde periodes neerslag in de herfst en in de lente. De combinatie van dit klimaat met deze verschillende geografische gebieden biedt een lappendeken van verschillende teeltgebieden. Dit is één van de grote troeven van hun onderneming.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top